info@kantorenpleingoes.nl   |    06-23920010

Uw nieuwe kantoorruimte


Op zoek naar een moderne kantoorruimte op een centrale locatie? Zoek dan niet verder!
Bedrijvencentrum Nivo biedt units van diverse formaten en de mogelijkheid tot netwerken met andere huurders!

 

Kantorenplein Goes


 

Kantorenplein Goes is een uniek concept in de regio Zeeland. Het biedt ondernemers de mogelijkheid om zelfstandig, maar toch samen te werken. Ieder bedrijf beschikt uiteraard over zijn eigen kantoor, maar er zijn diverse opties om te netwerken of de krachten te bundelen. Zo is er een gezamenlijke kantine en een vergaderruimte.


Lees verder

Surprice Travel betrekt nieuw kantoor.

Reisbureau Surprice Travel zal begin volgend jaar een nieuw kantoor betrekken binnen Kantorenplein Goes. Het jonge, dynamische reisbureau is gespecialiseerd in verrassingsreizen en reizen op maat. Naast een groot, online publiek wilt het reisbureau het "ouderwetse" reisbureau weer terug brengen: persoonlijk contact en het uitstippelen van een reis onder het genot van een bakje koffie.

Als jonge onderneming vond Surprice Travel het belangrijk een netwerk op te bouwen en relaties te leggen. Binnen Kantorenplein Goes vonden zij de perfecte locatie!

AfdrukkenE-mail

WAT ONZE HUURDERS ZEGGEN

 


  • Kantorenplein Goes biedt ons de mogelijkheid andere (startende) ondernemers te ontmoeten en ons netwerk uit te breiden. 
    -- Rishi Parsowa (Surprice Travel) --
  • Fijn dat de verhuurder 24 uur per dag bereikbaar is en erg flexibel!
    -- --

 

Over ons

Bedrijvencentrum Nivo is een bedrijfsverzamelgebouw op een centrale locatie in Goes. Kantorenplein Goes is het nieuwste onderdeel van Bedrijvencentrum Nivo, waar (startende) ondernemers een kleine kantoorruimte kunnen huren en gemakkelijk kunnen netwerken met andere huurders! 


Bedrijvencentrum Nivo
Industriestraat 14E
4462 EZ GoesNeem contact met ons op!

Onze locatie